maandag 17 december 2012

Favorieten: scheermesje

Scheermesjes, we kopen er enorm veel. Ze zijn duur, ze snijden je open en het is gewoon vervelend om te doen. Ik heb zelf echt een favoriet scheermesje. Ze buigen mee naar je vorm en zijn redelijk goedkoop. Kijk  snel verder!


Het scheermesje is de wilkinson sword xtreme 3. Ze zijn meestal te vinden in een verpakking van 4+2 gratis en kosten rond de zes euro.

De strip bevat Aloë vera en Jojoba olie. 



De vorm ligt heerlijk in de hand. Door het rubber houden ze comfortabel vast en glijden niet uit je hand. Het scheermes heeft in totaal 3 mesjes en een verzorgingsstrip.


Ze hebben speciale beschermingskapjes. De zijkanten druk je in. Zo kan je het plastic verwijderen. Dit systeem blijft veel beter zitten dan mijn voorgaande scheermesjes.


Nu het fijnste aan deze mesjes! De mesjes buigen mee. Ze zien er daarom ook een beetje apart uit, dat komt  dus door dit systeem. Zo volgen ze al de vormen van je benen, oksels en bikinilijn. Ze glijden heerlijk over je huid. Vergeleken met andere mesjes die ik heb geprobeerd zijn deze heerlijk.

de ingrediënten

Tien mesjes voor een euro is wel fijn, maar meestal haal je jezelf zo open en scheert het vreselijk. Dan heb ik echt veel liever deze mesjes. Ze zijn betaalbaar, scheren heerlijk en gaan redelijk lang mee. 

Xxx Loes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten